StressLess meetup u Smart Office-u

Svi znamo da ne postoji život bez stresa, rijetki su oni ljudi koji se bar jednom u toku dana ne nađu u stresnoj situaciji. Ali, da li znate da je uz pomoć nekoliko tehnika moguće naučiti kako da se svakodnevno nosite sa stresnim izazovima, kako da adekvatno odreagujete , odnosno suočite se sa istima?

StressLess, u saradnji sa Smart Office Banja Luka organizuje meetup, u srijedu, 27.09. Članovi tima StressLess će Vam pričati o važnosti tema poput time managementa i prepoznavanja stresa i emocija za adekvatno nošenje stresa, kroz interaktivnu radionicu.

Više informacija o samom događaju pogledajte na sljedećem linku.

StressLess je centar koji se bavi pružanjem usluga stress managementa IT kompanijama, kroz edukativne programe. Edukativni programi su sastavljeni od različitih modula/tema, s ciljem razvijanja specifičnih vještina nošenja sa stresom i razvijanja ličnih vještina zaposlenih, a bazirani su na savremenim psihološkim metodama i istraživanjima. Moduli se tiču tema poput time managementa, emocionalne inteligencije, asertivne komunikacije, prepoznavanja stresora i slično. Iza StressLess-a stoji tim četiri psihologa: Una Kasagić, Nela Marinković, Jana Tanasić i Svjetlana Cvjetinović

Vidimo se u Smart Office-u Banja Luka.