StressLess učestvovao na YOUTH SPEAK forumu

StressLess tim je učestvovao na trećem po redu YOUTH SPEAK FORUM-u, u organizaciji AIESEC Bosna i Hercegovina, pod nazivom “Uspjeh u BiH – (ne)moguca misija?”.

Forum je okupio uspješne Banjalučane koji su pričali o svojim počecima, problemima s kojima su se susretali i uspjesima. Govornici koji su učesnici mogli da čuju bili su Zoran Gajić, osnivač Robokids-a i Inovacionog centra Banja Luka; Željka Gajić, stručni saradnik u Robokids-u; Dijana Tepšić, osnivač i kreativni direktor Play Media Team kreativne agencije i Tatjana Vučić, osnivač startup-a itLAB.

StressLess edukator i psiholog Jana Tanasić je uz pomenute govornike i Jelicu Rastoku, najboljeg studenta u istoriji EFBL, učestvovala na panel diskusiji, na temu formalnog i neformalnog obrazovanja. Tokom diskusije učesnici su razmijenili svoja iskustva i aspekte o ovoj temi.

Nakon inspirativnih i zanimljivih govora, StressLess tim je organizovao radionicu upravljanja vremenom za sve prisutne. Učesnici su mogli naučiti korisne i efikasne tehnike za kvalitetnije upravljanje ličnim vremenom kroz interaktivni rad. Ovom prilikom ih pohvaljujemo za aktivno učešće i pokazanoj volji za unapređenjem ličnih kapaciteta.

Radujemo se novoj saradnji sa omladinskom ogranizacijom AIESEC. Za sve koji su propustili ovaj sjajan događaj, fotografije mogu pogledati ispod.