StressLess održao radionicu profesionalne orijentacije NAVIGACIJA

U saradnji sa Navigacijom – žuti tim, StressLess je, u prostorijama Smart Office Coworking, održao radionicu profesionalne orijentacije za srednjoškolce.

„Žuti tim“ čini osam studenata sa dva fakulteta: Ekonomski fakultet Univerziteta u Bihaću i Akademija umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci. Dio su projekta „Upalimo svjetlo“ pod pokroviteljstvom Delegacije Evropske Unije koji okuplja 14 fakulteta u Bosni i Hercegovini. Projekat je usmjeren ka mladim ljudima u Bosni i Hercegovini, tačnije, prema srednjoškolcima koji se nalaze na životnoj prekretnici gdje počinju donositi važne odluke u vezi svoje profesionalne orijentacije.

Kako bi pružili kvalitetno usmjeravanje i percepciju o karijeri, te dodatno motivisali srednjoškolce kako bi napravili taj veliki korak koji ne samo da pruža priliku za razvoj, već za „posljedicu“ ima ostanak mladih ljudi koji će razvijati sebe, graditi karijere i poslove u Bosni i Hercegovini i samim time jačati našu domaću ekonomiju, StressLess je održao radionicu profesionalne orijentacije.

Pohvaljujemo učesnike jer su bili aktivni i želimo im mnogo sreće u daljem obrazovanju. A kako nam je bilo, pogledajte na fotografijama u nastavku.