IN HOUSE EDUKACIJE: KAKO STRESSLESS PRUŽA SVOJE USLUGE?

Voljeli biste znati kako StressLess pruža svoje usluge? Šta te usluge podrazumijevaju? Koje je područje djelovanja StressLess-a? Kako da znate da li su edukacije efikasne i ako jesu u kojoj mjeri?

StressLess

StressLess je usko specijalizovana Consulting agencija, koja se bavi pružanjem usluga iz domena Stress Management-a s ciljem:

 1. unaprijeđenja poslovanja i opšte produktivnosti unutar radne organizacije
 2. konstantne edukacije zaposlenih po najsavremenijim programima kreiranim na savremenim saznanjima i rezultatima empirijskih istraživanja iz psihologije (i srodnih oblasti)
 3. zadržavanja mladog kadra u RS/BiH (kroz savremene programe motivacije i stimulacije zaposlenih)
 4. prevencije, suočavanja i/ili prevazilaženje stresa na radnom mjestu i svakodnevnih izazova koji nastaju brzim razvojem tehnologije.

Šta nudimo?

Svojim klijentima nudimo različite pakete edukacija, koje je moguće kreirati i prilagoditi zaposlenima na različitim nivoima u radnoj organizaciji. Pored grupnih edukacija/treninga, nudimo i individualne (“1 na 1”) programe. Edukacije su zasnovane na savremenim saznanjima iz psihologije, a obuhvataju oblasti kao što su:

 • planiranje i upravljanje vremenom,
 • motivacija zaposlenih i zadovoljstvo poslom,
 • efikasno rješavanje konflikata,
 • komunikacija,
 • tehnike relaksacije,
 • emocionalna inteligencija,
 • stress management (upravljanje stresom),
 • raznovrsni Team buiding programi
 • individualno savjetovanje

 

 

Kako realizujemo edukacije?

Za svaku kompaniju kreiramo individualizovane (Custom made) ponude i programe, proizašle iz temeljnih analiza (relevantnim testovima i intervjua sa zaposlenima). Na taj način želimo da obezbijedimo veću efikasnost i kreiranje programa na osnovu potreba naših klijenata. Edukcije realizujem u kontinuitetu određen vremenski period (po unaprijed dogovorenoj dinamici) ili jednokratno u vidu “vikend treninga” po želji ili na osnovu potreba naših klijenata.

Moguće je da kompanija po želji izabere jedan od naših modula ili kombinaciju (gore pomenutih) oblasti koje imamo u ponudi.

Tokom trajanja treninga vršimo praćenje i evaluaciju, sa detaljnim izvještajima, smjernicama i preporukama za naše klijente.

Edukacije su kreirane na osnovu savremih preporuka iz oblasti edukacija. Nastojimo za svoje klijente obezbijediti  interaktive programe, kako bi bili aktivni u cjelokupnom procesu edukacije. Edukacije kreiramo sa mnoštvom praktičnih vježbi i smjernica, ali i teorijskim dijelom, kako bismo omogućili svim učesnicma da efikasnije i efektivnije uče, usvajaju nove vještine i znanja, ali i da odmah naučeno stavljaju u svoj lični kontekst.

 

 

Ukoliko Vas zanimaju precizni paketi koje nudimo, ono što preporučujemo ili specijalna ponuda baš za Vas, kontaktirajte nas.