Team-building paketi

Zašto je team building jedna od najvažnijih investicija za neku kompaniju? Jer razvija povjerenje, rješava i sprječava konflikte, ohrabruje komunikaciju i povećava saradnju. Bilo da se radi o 10 ili 100 ljudi, StressLess tim će dizajnirati team-building aktivnosti baš prema potrebama vaše kompanije.

Stvorite kulturu rasta i uspjeha kroz motivaciju, inspiraciju i liderstvo. Osnažite svoj tim kroz StressLess team building aktivnosti. Ubrzajte performans tima poboljšavanjem komunikacije, saradnje i povjerenja. Otkrijte kako osloboditi potencijale svog tima ključne za organizaciju. Pozitivno utičite na svoju kompaniju sa više usaglašenim i angažovanim timom.

StressLess kreira custom made team building aktivnosti prema potrebama kompanije. Kombinujemo psihološka i empirijska znanja, praktične i iskustvene vježbe, rad na prevazilaženju problema ili generisanja novih ideja i rješenja, te kreativnost i zabavu.

Bilo da se radi o tradicionalnim team building događajima, razvijanju tima, danu zaposlenih i njihovih porodica, u prostorijama kompanije ili napolju, StressLess će kreirati, razviti i realizovati team building događaj po mjeri Vaše kompanije.

Kontaktirajte nas za više informacija: